Leírás
A stressz csökkentése a kulcs a boldog, minőségi élethez
A 21. századi városi ember legnagyobb ellensége a stressz, hiszen reggeltől estig rohanunk, életünk minden területén, a munkahelyen, a családban, 100%-osan helyt kell állnunk. Sajnos az állandó nyomás aláássa egészségünket és így rengeteg egészségügyi veszély leselkedik ránk, rövid- és hosszútávon is.
A Terranova készítménye 100%-ban adalékmentes, vegán termék, kizárólag természetes összetevőkből, kiváló felszívódásával igen hatékonyan csökkenti az oxidatív stresszt és a hatóanyagok egymás hatását erősítve védik a szervezetet a káros szabadgyökök ellen.
Stabilizált rizskorpa: az SRB több, mint 100 ismert antioxidánst tartalmaz, ideértve a tokotrienolokat, tokoferolokat, alfa-liponsavat (amely újrahasznosítja az antioxidánsokat, például a C- és az E-vitamint), a Q10-koenzimet és számos karotinoidot. Rendelkezik az antioxidáns enzimek, a szuperoxid-diszmutáz (SOD), a peroxidáz és a kataláz enzimek aktivitásával.
Zöld árpafű: a fő antioxidáns enzim, a szuperoxid diszmutáz (SOD), valamint anitoxidáns vitaminok, ásványi anyagok és karotinoidok forrása.
Homoktövisbogyó: a bogyók antioxidáns tápanyagok, például C- és E-vitamin, valamint flavonoidok, karotinoidok (likopin, zeaxantin, béta-karotin) és a Q10-koenzim leggazdagabb természetes forrásai.
Kurkumagyökér: a gyökér természetben előforduló kurkuminoidjai az egyik leghatákonyabb természetes szabadgyök-“eltávolítók”
Acai bogyó: az egyik legmagasabb ORAC (oxigéngyökök abszorpciós képessége)-értékű gyümölcs, mely jelentős mennyiségű E-vitamint, antocianin-flavonoidokat, valamint Q10-koenzimet tartalmaz.
Zöldtealevél: a zöld tea az antioxidáns polifenolok, különösen az epigallokatekin-gallát (EGCG) egyik fő forrása.
Szeder: a legmagasabb ORAC besorolású antioxidáns gyümölcsök közé tartozik
Vízitorma: figyelemre méltóan nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat: karotinoidokat, luteint, zeaxantint.
Gránátalmamag: ez a gyümölcs számos antioxidáns vegyületet, például punicalagint, antocianozidokat, katekineket és karotinoidokat tartalmaz, melyek magas ORAC-értékkel bírnak.
Fodros kel: számos antioxidáns vegyület jó forrása, pl. karotinoidok, a kénben gazdag szulforafán és az indol-3-karbinol.
Áfonya: kutatások azt mutatják, hogy az áfonyában lehet a legmagasabb antioxidáns fenolkoncentráció bármely gyümölcshöz képest.
Alkalmazási javaslat:
Napi 1-2 kapszula
Ha bizonytalan, kérje szakember tanácsát, segítségét!
Összetevők:
2 kapszula átlagos tartalma
Magnifood Complex (Mi ez?) | 900 mg |
Stabilizált rizskorpa | 450 mg |
Zöld árpafű | 100 mg |
Homoktövisbogyó/-levél | 50 mg |
Kurkumagyökér | 50 mg |
Acai bogyó | 50 mg |
Zöldtea-levél | 50 mg |
Szeder | 50 mg |
Vízitorma | 25 mg |
Gránátalma | 25 mg |
Fodros kel | 25 mg |
Áfonya | 25 mg |
C-vitamin (Ca-, Mg-, Zn-aszkorbát) | 250 mg |
E-vitamin (alfa-D-tokoferol) | 67 mg |
L-glutathion | 20 mg |
Vörösfenyő | 5.5 mg |
Alfa liponsav | 5 mg |
Cink (-aszkorbát) | 5 mg |
Természetes béta-karotin | 2.5 mg |
Mangán (biszglicinát) | 1.5 mg |
Réz (glükonát) | 625 µg |
Szelén | 50 µg |
Vegetáriánus, vegán
Nem tartalmaz búzát, glutént, tejszármazékot, zselatint, állati eredetű összetevőket, segédanyagokat, cukrot, színezéket, ízfokozót, tartósítószereket.