Leírás
Miben segít Regulatpro Arthro?
Az ízületek egészsége alapvető fontosságú a mozgáshoz és a komfortos mindennapokhoz, ha megkapják a megfelelő támogatást, nem csak fiatalon, de a kor előrehaladtával is kellő lendülettel maradhatunk mozgásban.
Ez az egyedi formula az ízületek egészségét és mozgékonyságát támogatja.
A termékben található különleges összetevők a legalaposabb kutatások alapján kerültek kiválasztásra, hogy hatékonyan segítsék az ízületek vitalitását és rugalmasságát.
A Regulatpro Arthro egy különleges minőségű innovatív folyadék, amely támogatja az ízületeket, csontokat, kötőszövetet és az izompólyát,igazi kincsesláda, amely a következő értékes tápanyagokat tartalmazza: glükozain, hialuronsav, kollagén, dimetilszulfon (MSM), glükoronolakton, vitaminok, nyomelemek és tápanyagok.
A C-vitamin hozzájárul a kollagéntermeléshez, a csontok megfelelő állapotához, az ízületek megfelelő működéséhez.
A D-vitamin és a cink hozzájárul az egészséges csontokhoz.
A D-vitamin hozzájárul a normál izomműködéshez és a kalcium és a foszfor a megfelelő felszívódáshoz.
A réz az egészséges kötőszövet fenntartásához.
A C-, a D-vitamin, a szelén, a cink és a réz hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez
A C-vitamin, a szelén, a cink és a réz segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.
A réz és a C-vitamin hozzájárul a normális energia-anyagcseréhez.
A kollagén minden csont, ízület, ín és szalag alapvető összetevője.
A hialuronsav az ízületi folyadék fő összetevője, amely síkosítóként és rezgéscsillapítóként funkcionál.
A glükozamin nélkülözhetetlen az ízületi folyadékba, ízületbe és a kötőszövetekbe.
Az MSM hozzájárul a mozgékonyság fenntartásához.
A glükoronolakton a glükozaminnal együtt az építőkockái a szervezet hialuronsav-készletének.
Ahogy a Regulat család többi tagjának, úgy az Arthro alap alkotó eleme is a RegulatPro Bio kaszkádfermentált koncentrátum.
Nézzük, hogyan is kell ezt elképzelni;
A lakosság több, mint 80%-a létfontosságú anyagok és enzimek hiányában szenved.
Ennek jelei a fáradtság, összpontosítási nehézségek, gyakori hajlam a fertőzésekre, bőrproblémák, általános kedvetlenség és emésztési zavarok. Már ebben az állapotban is előfordulhat a sejtek és szövetek sérülése, amely az évek múlásával elkerülhetetlenül a legsúlyosabb civilizációs betegségekhez vezethet.
Testünkben naponta közel 200 millió kémiai folyamat megy végbe. Minden folyamatot maga a test által e célra előállított különleges enzim irányít és szabályoz. Az “élet” a testben az enzimek által végbemenő valamennyi folyamat együttes hatása. A betegség nem más, mint az enzimek harmonikus együtthatásában fellépő zavar.
Egy ember várható életkora és életminősége közvetlenül, arányosan függ a testsaját enzimháló működőképességétől.
A kérdés az, hogy az ember hogyan juthat napjainkban bőségesen a működőképes, testsaját enzimekhez?
Kizárólag élő mikroorganizmusok segítségével, lépcsőzetesen erjesztett (kaszkádfermentált) bio növényi alapú gyógyhatású ételekkel!
A kaszkádfermentáció, a Regulat alapja, egy európai szabadalommal védett különleges eljárás, amelynek lényege, hogy az alapanyagokat több lépcsőben erjesztik és mindig csak az esszenciáját érlelik tovább. Az így kapott orvos-és gyógyszerészcsoport által fejlesztett “végtermék” egy olyan különleges folyadék, amely a természet természetes szabályozó enzimjeinek legjavát tartalmazza. A felhasznált biológiailag teljesen tiszta gyümölcsök, magok és zöldségek enzimjeit szaporítják, enzimrészecskékre bontják és aktivizálják. A lépcsőzetes erjesztéssel keletkezett regulatok megszüntetik napjaink sokféle hiányjelenségét.
Felhasználási javaslat:
Az első 5 hétben naponta 40ml Regulatpro Arthro-t fogyasszon: 20ml reggeli előtt és 20ml vacsora előtt. Az 5 hét eltelte után lehet a napi adagot 20ml (vagy 10ml)- re csökkenteni (fenntartási mennyiség).
Igyon minden fogyasztás alkalmával egy pohár szénsavmentes vizet! Amennyiben gyomor- vagy bélintoleranciát tapasztal, fogyassza étkezés közben, vagy hígítsa fel egy pohár vízben.
Minden használat előtt felrázandó.
Összetétel:
REGULATESSENZ (kaszkádfermentált koncentrátum: víz, citrom, füge, datoly, dió, szója, hagyma, kókuszdió, zeller, mungóbabcsíra. articsóka, borsó, köles) víz, szilvakoncentrátum, kollagén 12,5%, körtekoncentrátum, glucosamin-hydrochlorid 1,5%, L-aszkorbinsav 0,8%, dimethylsulfon 0,75%, glucoronolacton 0,5%, hyaluronsav 0,15%, cinkklorid 0,05%, kolekarciferol 0,015%, rézszulfát 0,0025%, nátriumszelenát 0,0003%.
A kaszkádfermentáció eredményeképpen az összetevők nem okoznak allergiás reakciókat, így azok is fogyaszthatják, akik valamelyik összetevőre intoleránsak.